Keyteq | Online Business

Moduler

Alle installasjoner av KeyPublisher bygger på den samme kjernen. Forskjellen ligger i hvilke moduler du velger å benytte deg av.

E-handel med KeyCommerce-modul

KeyCommerce-modulen er et komplett system for oppsett og drift av e-handelsløsninger. Kombinert med fleksibiliteten i publiseringsløsningen vår, gir det en unik kombinasjon av markedsføring og handel på Internett.

 • Tjen penger!

  Med KeyCommerce-modulen har du alt du trenger for å komme igang med netthandel. I tillegg er det en løsning du kan vokse med.

 • Tilpass malene 100% til dine behov

  Brukervennlighet er forskjellig fra løsning til løsning. Målgruppene er forskjellig, og derfor er det viktig å kunne tilpasse systemet 100% etter dine behov.

 • Selg hva du vil

  Med KeyCommerce-modulen kan du selge hva du selv ønsker. Alt fra PC utstyr til elektroniske produkter som lydbøker, nedlastbare PDF'er eller bilder.

 • Mobile Sniffer

  Ved å 'sniffe' opp hvilken plattform den som besøker nettstedet bruker, kan vi skreddersy opplevelsen til ulike plattformer. Dette kan f.eks brukes til å gi besøkende fra smart-telefoner (iPhone, Droid o.l) en spisset versjon av din nettside.

 • Integrert ordrebehandling

  Usikker på om forretningsideen din fungerer? Bruk den integrerte ordrebehandlingen før du avanserer til integrasjoner og andre avanserte oppsett.

 • Søkevennlige sider med SEO

  Søkevennlige lenker (f.eks /produkter/keymailer/) og riktig teknisk oppsett gjør at sidene som leveres er optimalisert for søkemotorene. Samtidig genereres det automatisk sitemap.xml av alle sider og produkter.

 • Ferdig innebygd statistikk

  Sjekk ut hvilke kampanjer som genererer salg, eller hvilke søkemotor kunden din kommer fra. Du har full kontroll, og kan sette inn nødvendige markedstiltak.

 • Solide partnere gir sikre løsninger

  Inkludert i KeyCommerce-modulen, følger betalingsmetoder som Visa, Mastercard, Diners, Bankaxess, forhåndsbetaling og Postoppkrav. I tillegg har vi tidligere integrert mot Cresco som leverer utsatt betaling og Aktiv Kapital som muliggjør factoring. Leverandørene vi har ferdig integrasjon mot er Dibs, Cardia og PayEx.

 • Online betaling

  Med online betalingsløsninger, har du mulighet til å selge innhold, produkter og tjenester i nettbutikken eller fra nettsidendin. I tillegg kan du enkelt kombinere betaling med SMS. Erfaringen viser at jo enklere man gjør det for kunden å handle, jo høyere blir konverteringen i din nettbutikk.

 • Brukervennlighet og konvertering

  Våre kunder velger oss fordi vi fokuserer på brukervennlighet, konverteringer og lønnsomhet på Internett. Teknologi skal bare virke, og våre produkter gir muligheter istedenfor begrensninger. Vi lar ikke teknologi sette alle premissene for en leveranse fra Keyteq.

 • Mange mulige betalingsløsninger

  Diners Club, Visa, MasterCard, BankID, Postoppkrav, Factoring, forskuddsbetaling, BankAxess – alle disse støttes. Overføringer er kryptert med SSL.

 • Intranett

  Et Intranett lar deg effektivt kommunisere med alle medlemmene av din organisasjon. Informasjonen beskyttes med en kraftig tilgangskontroll. Ulike rettigheter gjør at man kan bestemme hvem som skal skrive, lese eller endre et hvilket som helst innhold. I tillegg kan man dele dokumenter og bilder. KeyPublisher lar deg enkelt skreddersy hver bruker med et valgfritt antall attributter. Dette gjør at man enkelt kan personifisere Intranettet.

 • Ekstranett

  Ekstranett er et område på din hjemmeside som ikke er tilgjengelig for alle. Basert på rettigheter kan man styre hvilke kunder, distributører eller samarbeidspartnere som skal få tilgang til gitt informasjon. Ved å tilpasse kunder med skreddersydd informasjon kan man enkelt synkronisere databasen i KeyPublisher med sitt eget ERP, CRM eller andre økonomisystemer. I tillegg kan man dele prislister, produktark, Excel eller Word dokumenter.

 • Trippelnett

  Et trippelnett betyr at man kombinerer Inter, Intra og Ekstranett. I KeyPublisher kan innholdet flyte på kryss av disse delene.

Besøksadresse:

Kong Christian Frederiks plass 3
5006 BERGEN

(Tidligere Thormøhlens Gate 37A)

Postadresse:

Postboks 1911 Nordnes
5817 BERGEN

Telefon:

+ 47 55 20 91 00
 

Fax:

+ 47 55 20 91 01

Sidekart